Pas på dig selv med solbriller med uv beskyttelse fra Parkens Optik i Næstved

De fleste ved, at det er vigtigt at beskytte huden med solcreme mod solens skadelige uv stråler. Men det er ikke alle der tænker over, at det også er vigtigt at beskytte øjnene mod uv-stråling fra solen. Stærk sol og høj uv stråling kan nemlig forårsage alvorlige skader på dine øjne. Den allerbedste beskyttelse til dine øjne er naturligvis solbriller med uv beskyttelse.

Stor viden om solbriller med uv beskyttelse hos Parkens Optik i Næstved

Hos Parkens Optik i Næstved ved vi meget om, hvordan du beskytter dine øjne bedst muligt. Derfor har vi også et stort udvalg af solbriller med uv beskyttelse. Hos os kan du få råd og vejledning om, hvordan du bedst muligt beskytter dine øjne, og vi guider dig gerne, så du kan vælge det par solbriller, som passer bedst til dine behov.

Uv stråling er farligere end du tror

Der findes forskellige typer af uv stråling, nemlig UV-C, UV-B og UV-A. For at være bedst beskyttet, kan det derfor være vigtigt at finde sig et par solbriller, som beskytter imod flere typer af stråling. Hvis du ikke beskytter dine øjne mod solens farlige stråler kan du på kort sigt opleve sneblindhed, som faktisk er det samme som at blive solbrændt i øjnene. På længere sigt er der en forøget risiko for at udvikle grå stær og tågede hornhinder. Så det er bare med at beskytte sig godt og grundigt.

Når du er ude i sollys er det også vigtigt at være opmærksom på, at forskellige overflader reflekterer solen forskelligt. Jo mere refleksion, jo mere bliver du og dine øjne udsat for stråling.

  • Sne reflekterer solen med 80 %
  • Tørt sand reflekterer solen mellem 15-20 %
  • Havets bølger reflekterer solen mellem 10-30 %

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu