Stort udvalg af briller hos Parkens Optik i Næstved

At vælge et par briller er en stor beslutning for de fleste. Briller er med til at skabe rammen om dit ansigt og har derfor en stor betydning for, hvordan du møder verden, og hvordan verden møder dig. Derfor kan det tage lang tid og kræve mange rynkede bryn, før de rigtige briller er fundet.

I Næstved kan du få hjælp til at vælge briller hos Parkens Optik

Når du skal ud og købe et nyt sæt briller står vi hos Parkens Optik i Næstved klar til at hjælpe dig. Vi har altid god tid til at hjælpe dig med dit køb af briller. Vi bidrager gerne med vores viden om, hvordan man matcher ansigtsform og brillestel, og vi tager selvfølgelig din personlige stil med i ligningen. Der er nemlig masser af hjælp at hente, hvis du er i tvivl om hvilke briller, som klæder dit ansigt.

Et par rettesnore, du kan vælge at gå efter, når du skal have nye briller:

  • Har du et rundt ansigt? Vælg briller med højde eller cateye
  • Har du et firkantet ansigt? Vælg ovale briller med afrundede kanter
  • Har du et ovalt ansigt? Mange typer briller passer dig! Find et par der flygter med øjenbryn og kindben
  • Har du et hjerteformet ansigt? Vælg briller med tyngde forneden og lavt placerede stænger
Parkens Optik Peter

Hvad skal du bruge brillerne til?

Nogle har brug for briller fra de står op om morgenen til de går i seng om aftenen. Andre har primært brug for dem, når de skal læse eller koncentrere sig. Vi kan afgøre hvilken type brille, du har brug for ved hjælp af en synsprøve. Så kom forbi i Næstved hos Parkensoptik, så finder vi de bedste briller til dig.

Personale