Få hjælp til at finde din stil hos Parkens Optik i Næstved

Når du skal vælge nye briller, er det vigtigt, at du kender din stil. Briller og stil hører nemlig tæt sammen. Og hvis ikke du kender din egen stil, så kan det være svært at vælge de rigtige briller. Det ved vi alt om hos Parkens Optik i Næstved, og derfor hjælper vi dig gerne til at blive bevidst om din stil, når du skal beslutte dig for at nye briller.

Lær din ansigtsform og dine farver at kende hos Parkens Optik i Næstved

Når du kommer ind til os hos Parkens Optik i Næstved med ønsket om at finde et par nye briller, så rådgiver vi dig især ud fra to elementer: Din ansigtsform og dine farver. Alle mennesker har en ansigtsform, som enten er overvejende oval, rektangulær, trekantet eller dråbeform. Uanset hvilken ansigtsform du har, kan vi finde et par briller, som passer til dig. Dernæst vil vi typisk spørge dig om hvilke farver, du godt kan lide. De fleste er mest til enten kolde farver eller varme farver. Her betyder det også noget hvilken hårfarve, hudfarve og øjenfarve du har. Vi har en stor viden om hvilke farver, som passer godt sammen, og den viden bruger vi, når vi rådgiver dig.

Parkens Optik Peter

Vær tro mod din stil

Når du vælger briller er det vigtigt, at du er tro mod din stil og din personlighed. Hvis du godt kan lide et minimalistisk og afdæmpet look skal du nok ikke vælge orange briller, selvom du lige i situationen synes, de er flotte. Dine briller skal du gerne kunne gå med i mange år, og derfor er det vigtigt, at du ikke bare vælger et par ud fra dette års moderigtige farver, men faktisk bruger tid på at overveje, om brillerne matcher din stil og dermed også din personlighed.

DOWNLOAD STIL GUIDE