Find solbriller med styrke hos Parkens Optik i Næstved

Hvis du bruger briller til dagligt, vil det være en stor fordel for dig med et par solbriller med styrke. På den måde behøver du hverken at gå på kompromis med dit syn eller med beskyttelse af øjnene, når solen skinner. Solbriller beskytter nemlig dine øjne mod skadelig UV-stråling og derfor er det et must at finde solbrillerne frem, når solen viser sig. Samtidig skal du selvfølgelig kunne se imens.

Stort udvalg af solbriller med styrke hos Parkens Optik i Næstved

Vi, hos Parkens Optik i Næstved, kan hjælpe dig med at få tilpasset et par solbriller med styrke, så de passer lige nøjagtig til dine øjne. Vi har et stort udvalg af solbriller, og langt de fleste af dem kan leveres med styrke – så der er med garanti noget for enhver smag. Vi har både mange forskellige designs og mærker, men også solbriller som kan klare både vind og vejr, hvis du skal have dine solbriller med på tur. Det hele kommer an på, hvad dit behov er.

Mange forskellige typer af solbrilleglas med styrke

Der er flere forskellige måder, hvorpå du kan få solbriller med styrke. Vi har et stort udvalg af forskellige typer af glas. Hvilken type glas, du skal vælge, afhænger af, hvad dit behov er. Vi guider dig gerne til at finde den bedste løsning for dig. Kom forbi og få hjælp af vores dygtige ansatte.

Forskellige typer af solbrilleglas med styrke:

  • Fotokromiskglas: Glasset bliver automatisk mørkt, når solen skinner
  • Polaroidglas: Mindsker refleksioner fra genspejlinger af sollys i vand
  • Brilleglas i forskellige farver: Vælg mellem varme nuancer som gul og orange eller kolde nuancer som grå og blå
  • Solbriller med fit-over eller clip-on: Et par solbriller som kan sættes uden på dine almindelige briller

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER