Få en synsprøve i Næstved hos Parkens Optik

Der kan være mange grunde til at tage en synsprøve, og langt de fleste oplever faktisk på et eller andet tidspunkt i deres liv problemer med nedsat syn. Men det kan være svært selv at opdage det, og derfor er det en god ide at være opmærksom på forskellige symptomer på nedsat syn.

Det kan blandt andet være en god ide at få en synsprøve hvis:

  • Du har problemer med vedvarende hovedpine
  • Du ofte får røde øjne
  • Du oplever dobbeltsyn eller sløret syn
  • Du har brug for mere lys end du plejer, når du læser
  • Du holder din bog længere og længere væk fra dig, når du læser

Synsprøve hos Parkens Optik i Næstved

Vi, hos Parkens Optik i Næstved, har en mangeårig erfaring med synsprøver og er specialister inden for området. Så hvis du oplever nogle af ovenstående symptomer, så kontakt os endelig. En synsprøve er en nem og behagelig oplevelse, som ikke tager lang tid.

Til en synsprøve vil du ofte skulle se på en bogstavtavle og have en brille med forskellige brilleglas på samtidig. På den måde kan vi måle dit øjes optiske system, og vurdere hvilken type synsproblemer du har. Synsprøven indeholder op til 21 test, som kan afsløre eventuelle synsfejl. Den kan suppleres af individuelle prøver, hvis der er behov for det.

Parkens Optik Frank

Få styr på dit syn med en synsprøve

Hos Parkens Optik mener vi, at et godt syn er en menneskeret. Derfor arbejder vi grundigt og dedikeret med dit syn. Vi stiller dig spørgsmål om arbejdsmiljø, læsevaner og øjenproblemer, når du kommer til en synsprøve hos os. På den måde sørger vi for at danne os et helt billede af dit syn. En synsprøve hos os varer cirka en halv time.

Vi anbefaler, at bestille tid.