Find et brillestel som matcher din stil hos Parkens Optik i Næstved

Mange er ikke klar over det inden, de får briller, men brillestellet har faktisk en stor betydning for, om dine briller matcher dit ansigt. Brillestellet betyder meget for, om du får følelsen af at dine briller klæder både dit ansigt om din personlige stil. Hos Parkensoptik i Næstved finder du et stort udvalg af brillestel, fordi vi ved, at der kan være stor forskel på, hvad der passer til den enkelte.

Brillestel som passer til din ansigtsform og din stil

Når du skal vælge et nyt par briller, finder du hurtigt ud af, at brillestellet har en stor betydning for dit look. Men det er vigtigt, at du både tænker over din ansigtsform og din egen stil, når du vælger et nyt sæt briller. Hos Parkens Optik i Næstved har vi heldigvis mange forskellige brillestel i forskellige stilarter, som matcher både runde, lange, hjerteformede, smalle og brede ansigter. Du skal nok kunne finde noget, som passer dig. Vi har både minimalistiske brillestel, brillestel i sjove former og farver, brillestel med et retrolook og meget mere. Kom forbi Næstved og se det store udvalg.

Vores udvalg af brillestel er stort, for eksempel har vi brillestel, som er:

  • Minimalistiske
  • Forskellige farver og former
  • Retrobriller fra 20erne
  • Kuglerunde briller fra 50erne
  • Brede og smalle brillestænger
  • Med mønster, logoer eller glitrende sten

I Næstved kan du få vejledning når du vælger brillestel hos Parkens Optik

Kom forbi os i Næstved og få vejledning til at vælge et brillestel, som passer til dit ansigt. Vi deler gerne ud af vores store viden om brillestel og ansigtstyper, sådan at du kan følge dig helt tryg, når du vælger et brillestel, som kommer til at følge dig i mange år fremover.

Personale