Find dine nye briller i dansk design hos Parkens Optik i Næstved

Dansk design er populært både herhjemme og i udlandet, og det er der en særlig grund til. Dansk design er indbegrebet af god smag, og så kan du være sikker på at kvaliteten er i top, når du vælger et par briller, som er skabt af danske designere. Det ved vi alt om hos Parkens Optik i Næstved, hvor vi forhandler et bredt udvalg af briller i dansk design.

Fleye

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed, entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk.

Dansk design når det er bedst

Mange vil opleve at briller i dansk design passer godt til både den skandinaviske hudtone og til den moderne, nordiske stil. Briller som er udviklet af danske designere, har ofte en lethed og en funktionalitet i brilledesignet, som sammen med små detaljer giver disse briller et moderne look.  I det danske design blandes den moderne, skandinaviske stil ofte med et klassiske steldesign, som giver dig et par holdbare, solide og stabile briller, som holder i mange år fremover. Kvaliteten er også værd at bemærke, når vi snakker om dansk design. Når du vælger dansk design, så ved du, hvor, hvordan og under hvilke omstændigheder brillerne er skabt. Det giver naturligvis en vished om, at kvaliteten er i top.

Kendetegn ved briller i dansk design:

  • Lette og funktionelle
  • Moderne og skandinavisk look
  • Klassiske og holdbare
  • Høj kvalitet

Thomsen Eyewear

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

Få inspiration hos Parkens Optik i Næstved

Der findes en stor variation inden for briller, som er skabt af danske designere. Det betyder, at det er muligt at finde en dansk design brille, som passer til enhver type af ansigt. Kom forbi Parkens Optik i Næstved og bliv inspireret til dit næste brillekøb. Her hjælper vi dig gerne med at finde et par briller i dansk design, som passer til dig.

Parkens Optik Peter