Hos Parkens Optik i Næstved kan du få lavet en synsfeltscreening

En synsfeltscreening kan teste dit syn på andre områder end en almindelig synstest. Og det kan være rigtig nyttigt, hvis du har problemer med dit syn, som den almindelig test ikke kan kategoriserer. Hos Parkens Optik i Næstved kan du få lavet en grundig synsfeltscreening.

Hvad er en synsfeltscreening?

Med en synsfeltscreening kan man opdage, om der er områder af dit synsfelt, som ikke fungerer, som det skal. Hvis du har udfald i dit synsfelt, skyldes det klynger af defekte sanseceller. Defekte sanseceller skyldes ofte grøn stær – og det er rigtig vigtigt at få opdaget hurtigt. Grøn stær kan nemlig føre til blindhed, men der er gode muligheder for at standse udviklingen, hvis det opdages hurtigt gennem en synsfeltscreening.

Hvordan foregår en synsfeltscreening hos Parkens Optik?

Hos os varer en synsfeltscreening typisk 15 minutter. Det går både hurtigt, er nemt og selvfølgelig helt smertefrit. Den udføres med et computerstyret måleinstrument. Under screeningen skal du kigge gennem en åbning på et fast punkt på en skærm. Når du ser en lysprik på skærmen, skal du markere, at du har set den. På den måde kan vi teste ikke blot dit syn men også dit synsfelt.

Personale