Stort udvalg af kontaktlinser hos Parkens Optik i Næstved

Der kan være mange gode grunde til at vælge kontaktlinser. Om du vælger at bruge kontaktlinser, briller eller måske at skifte imellem de to, er helt op til dig. Nogle synes, kontaktlinser ser flottere ud end briller og andre bruger kontaktlinser, fordi det er nemt og giver en stor frihed.

Uanset hvilken grund du har til at bruge kontaktlinser, så er vi klar til at hjælpe dig hos Parkens Optik i Næstved. Det gælder også, hvis du har brug for at få afklaret, om kontaktlinser er det rigtige for dig.

Kom forbi hos Parkens Optik i Næstved og hør om kontaktlinser

Vi, hos Parkens Optik i Næstved, hjælper dig med at navigere igennem junglen af forskellige kontaktlinser. For der er mange muligheder! Men hvis du aldrig har brugt kontaktlinser før, kan der være mange ting, du er usikker på. Det er helt naturligt og vi hjælper dig gerne.

Når du kommer hos os starter vi med en samtale om dine muligheder og behov. Derefter kan vi teste, om dine øjne egner sig til kontaktlinser. Dernæst tager vi en synsprøve. Og så er du faktisk klar til at tage dine nye kontaktlinser med hjem på prøve. Vi fortæller dig selvfølgelig, om hvordan du skal bruge dem, og vi står altid klar med råd og vejledning undervejs.

Mange forskellige løsninger

Der findes et væld af forskellige kontaktlinser, og hvilke du vælger, kommer i høj grad an på, hvad dine behov er, og hvordan din hverdag ser ud. Uanset hvad får du dine nye kontaktlinser med hjem på prøve – på den måde har du mulighed for at finde ud af, om du har valgt rigtigt.

Du kan vælge imellem disse forskellige kontaktlinser:

  • 1-dagslinser
  • 14-dageslinser
  • 30-dageslinser
  • Døgnlinser
  • Flerstyrkelinser