Få hjælp til synstræning hos Parkensoptik i Næstved

 

Øjet er en fantastisk og kompliceret mekanisme. Det betyder også, at mange funktioner skal spille sammen inde i øjet, for at du kan få et optimalt syn. Derfor er det ikke altid nok med briller, hvis du har problemer med dit syn. Nogle gange kan udfordringen være, at dit samsyn ikke fungerer optimalt. Det betyder, at dine øjne ikke arbejder ordentligt sammen. Heldigvis er der hjælp at hente med synstræning.

 

I Næstved guider vi dig gennem synstræning hos Parkensoptik

Formålet med synstræning er, at få dine øjne til at arbejde sammen. Hos Parkensoptik i Næstved har vi god erfaring med synstræning, og vi kan hjælpe dig med at komme i gang med træningen. Det foregår både gennem hjemmeøvelser og praktisk vejledning hos vores dygtige optiker. De fleste får et rigtig godt udbytte af synstræningen, så det er altså værd at kaste sig over, hvis du har problemer med dit samsyn.

 

Synstræning hjælper blandt andet til at:

  • Styrke og beherske øjets muskulatur
  • Udvikle effektiv og præcis synsfunktion
  • Give dig et bedre fokus

 

Har du brug for synstræning?

Hvis du eller din optiker har en mistanke om, at du kunne have gavn af synstræning, bliver du sendt til en specialiseret synsprøve. Det er ikke nok med en almindelig synsprøve, hvis man skal afgøre, om du har problemer med dit samsyn. Der kan være flere årsager til at din læge eller optiker anbefaler dig at gå til en specialiseret synsprøve.

 

Det kan være fordi, du har problemer med:

  • Hovedpine
  • Koncentrationsbesvær
  • At læse

 

Hvis den specialiserede synsprøve afslører, at du har brug for synstræning, kan vi hjælpe dig igennem træningen. Synstræning består af øvelser som tager cirka 15-20 minutter om dagen. Til gengæld vil du hurtigt mærke fremskridt og et forbedret syn dag for dag.

 

 

 

 

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING