Din lokale sparrings- partner, når det gælder dit syn

Hos os kan du bestille tid til synsprøve, linsetilpasning eller linsekontrol

Book tid online

Din lokale optiker i Næstved

Hos Parkens Optik leverer vi god kvalitet, høj faglig vejledning og den bedste service til vores kunder. Vi er din lokale optiker, der skræddersyer løsninger til dig og dit syn.

Da synet ændrer sig hele livet, anbefaler vi, at du får foretaget regelmæssige synsprøver, hvert eller hvert andet år, afhængig af din alder og dit helbred. En synsprøve afdækker om du har behov for styrke, har bygningsfejl, samsynsproblemer eller andet, der har indflydelse på dit syn.

Parkens Optik Peter

Vi tilbyder

Vi er et team bestående af erfarne optikere, med mange års erfaring og har det nyeste udstyr til at måle dine øjne. Vi kan bl.a måle trykket i dine øjne og foretage øjenscreening med Fundus kamera i samarbejde med danske øjenlæger. Det hjælper os med at sikre, at dine øjne er sunde og raske og at eventuelle øjensygdomme som bl.a. grå stær, AMD (alders forkalkning), grøn stær eller forandringer i forbindelse med diabetes på nethinden opdages tidligt i sygdomsforløbet.

Vi er uddannede kontaktlinseoptikere, og du vil altid få tilbudt de bedste og nyeste linser. Vi laver også natlinser, der former hornhinden, imens du sover, så du kan se skarpt om dagen uden briller eller kontaktlinser.

Læs mere

Personale